World Cup Kvitfjell og corona

Velkommen til Kvitfjell

Vi ønsker publikum hjertelig velkommen til World Cup i Kvitfjell. Vi har hatt to fantastiske treninger, og løperne er i feststemning. Våre to beste menn, Aleksander Aamodt Kilde og Kjetil Jansrud, var raskest på den siste treningen og gleder seg.

Vi som andre arrangører har selvfølgelig fulgt med på hva som skjer rundt coronviruset, og vi har tatt og tar våre forhåndsregler.

Vi har viktig informasjon til publikum er:

Er du syk eller føler deg dårlig, så følg vårt arrangement på NRK.

Videre oppfordrer vi publikum til å følge de råd som Folkehelseinstituttet gir: For å hindre smitte bør personer som er syke unngå å hoste eller nyse direkte på andre, og man bør, når det er mulig, holde minst 1 meters avstand til personer med luftveissymptomer. Man bør også tilstrebe å hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå) eller i albuekroken. God håndhygiene, både hos syke og friske, er viktig for å hindre smitteoverføring. Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann, spesielt når du har vært ute blant folk. Hånddesinfeksjon er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Dersom hendene er synlig skitne eller våte har hånddesinfeksjon redusert effekt, og hendene bør rengjøres med såpe og vann.

Her kan du lese mer: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

God håndhygiene, både hos syke og friske, er viktig for å hindre smitteoverføring. Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann, spesielt når du har vært ute blant folk. Hånddesinfeksjon er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Dersom hendene er synlig skitne eller våte har hånddesinfeksjon redusert effekt, og hendene bør rengjøres med såpe og vann. Det finnes ingen vaksine mot sykdommen.