DH Start
Foto Scanpix. 

World Cup Kvitfjell på offensiven

19. september 2021

Vi er klare igjen!

Ufrivillig måtte World Cup Kvitfjell kaste inn håndkleet for 2021-arrangementet, men allerede til det som skulle vært årets arrangement var mye nytt på gang. Nå er dette utsatt til 2022-arrangementet. Av Stein B. Olsen

Russispranget er en av flere nyskapninger. En næringslivskonferanse som arrangeres i målområdet i Kvitfjell dagen før dagen, fredag 4. mars i 2022. Her er det opprettet en bredt sammensatt arrangementskomite.

-Vi var godt i gang, og hadde alt på stell, da vi ble pålagt å avlyse, forteller Ole Kristian Kirkerud, daglig leder i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS.

- Vi fortsetter dette arbeidet mot årets renn. Ambisjonene er høye og vi har gode samarbeidspartnere med oss, både fra det offentlige og det lokale næringslivet. Vi har en avtale med Playroom som er eksperter på dette området. Tom Stiansen, verdensmester i slalåm og velkjent TV-profil, er klar som konferansier. Om ikke lenge vil programmet bli lansert, så det er bare å glede seg, sier Kirkerud som også kan glede seg over flere overnattingsplasser i Kvitfjell.

- Vi som arrangør har leid hele den nye Yttersvingen på Vestsida i Kvitfjell. Det vil bli et ytterligere løft for arrangementet.

Ny profil

Arrangøren vil også i løpet av høsten lansere en helt nye merkevareprofil.

-Vi har fått støtte fra Innovasjon Norge til å utvikle denne, og uten å skryte for mye, så ser det veldig bra ut. ANTI har bidratt med denne utviklingen, som vil gi World Cup et gjennomgående profesjonelt utseende. Det gleder vi oss til å vise til omverden, sier Kirkerud.


Adrian Smiseth Sejersted
Bilde: Adrian Smiseth Sejersted. Foto Scanpix

Aktiv vinter

Arrangørene går en travel vinter i møte. Ikke bare i Kvitfjell, men også i Hafjell. Allerede før jul blir det Europacuprenn for kvinner i Kvitfjell. I januar flyttes fokus til VM i Parasport hvor selskapet er ansvarlig for de alpine øvelser i Hafjell. I starten av februar er det Europacupen for menn i Kvitfjell før den store finalen World Cup i Kvitfjell.

-Ja, vi har høye ambisjoner. Vi er tross alt "The alpine valley", smiler Kirkerud og legger til:

- Vi har to forskjellige arrangementskomiteer i Kvitfjell og Hafjell. I Hafjell bygger vi også et nytt og moderne arrangementsbygg. Det vil bety bedre fasiliteter for gjennomføring av arrangement, og forhåpentligvis bidra til at flere også ønsker å være med som frivillige funksjonærer. Er det noen der ute som ønsker å være med på et offensivt lag er det bare å ta kontakt, sier Kirkerud.

Tenker også framover

Selv om det blir en særdeles hektisk vinter så tenker selskapet også framover. Hafjell og Kvitfjell er en av søkere til World Cup-finalen i alpint i 2025.

Se også

20210225 100616

Overnatting

Les mer
NTB V283 G730mj A

Transport

Les mer
Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

Mat og drikke

Les mer
Sponsorer
Fjøssystemer 4 F slagord høyre
2018 10 Daikin Logo 4 F
KPMG Blue CMYK EPS
Mobit logo Cmyk
Partnere
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
Telenor Spons h pos CMYK
HH block red white larger
MAIN Playroom
Logo MGR
Eidsiva Bredba ènd
PIPELIFE Logo CMYK
Logo Mylift PMS144
Kvitfjell Hotell black
Hallgruppen LOGO
Tur Digital Positiv