Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140
Foto: Alex Truong

Mat og drikke

I Kvitfjell kan du glede deg over et variert mattilbud som spenner fra gourmetpølser og italiensk pizza til eksklusive temamiddager.

Målområdet under World Cup

Det er et variert serveringstilbud i målområdet, på World Cup torget. Her vil det være fokus på lokale råvarer, blant annet vil flere aktører fra Gudbrandsdalsvegen være tilstede. Det er også gode muligheter til å sitte ned å nyte maten.

I Kvitfjell

Etter rennet er ferdig i målområdet fortsetter fartsfesten i fjellet - på mellomstasjonen, på Vestsiden og på Varden er det mange gode serveringstilbud!

Matopplevelsene i Kvitfjell er mange, med variasjon fra gourmetpølser på Koia til club sandwich på Tyrihans. Du kan nyte en hjemmelaget burger eller autentisk italiensk pizza på Beite, ta lunsj eller middag på Gudbrandsgard Hotell, eller nyte deilig kaffe og ferske bakverk på Gondolen Fjellbistro. Valget av hvor du vil spise lunsj er helt opp til magen din.

For de som ønsker afterski, er Koia kjent for sin legendariske afterski på Mellomstasjonen, mens Tyrihans arrangerer sin i Fjøset på vestsiden. Skibaren på Gudbrandsgard er åpen på kveldstid, og Fôr tilbyr ikke bare lunsj og bakevarer, men også 5 til 7-retters temamiddager for de som ønsker å utforske ulike smaker. Uansett hva du velger, er Kvitfjell et gastronomisk paradis for enhver anledning.

Mellomstasjonen

Vestsiden

IMG 5834 2
Gourmet pølse

Se også

20210225 100616

Overnatting

Les mer
TOGET

Transport

Les mer
Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

Mat og drikke

Les mer