Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Plassert mellom tre fjellsider, gir Kvitfjell et mangfold av overnattingsmuligheter, inkludert hoteller, hytter og leiligheter, sammen med et utvalg restauranter som imøtekommer enhver smak.

For å maksimere opplevelsen av både konkurransen og Kvitfjells fasiliteter, kan du vurdere vår overnattingspakke, som inkluderer heiskort for to dager, samt valg av leilighet eller hytte, komplett med WC-billetter. Ytterligere detaljer finner du her.

Bor du i Kvitfjell har du også tilgang til et utvalg spisesteder praktisk plassert på både øst- og vestsiden. Nyt sjarmen til våre anerkjente restauranter, hver med sin unike atmosfære – fra koselig peisestuemiddag til imponerende fjellutsikt.

For de som foretrekker å skreddersy opplevelsen sin på egenhånd, tilbyr finner du også separat overnattingsbestilling, her finner du noen av alternativene:

Fredag til søndag; 16. - 18.02

Torsdag til søndag; 29.02 - 03.03

Fredag til søndag; 01.-3.03

Kvitfjell fylles raskt, men det er mange gode alternativer for overnatting i Hafjell/Lillehammer, som ligger sør for Kvitfjell. På lørdag kan du ta toget fra Lillehammer til Kvitfjell og tilbake. Toget stopper 150 meter fra målområdet i Kvitfjell.

IMG 3574
IMG 5834 2
IMG 3530 2

Se også

20210225 100616

Overnatting

Les mer
TOGET

Transport

Les mer
Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

Mat og drikke

Les mer