Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

VIP Experience

Banner mal Webside VIP CLUB

VIP experience i Kvitfjell skal gi noe ekstra. Vi tilbyr to forskjellige VIP-løsninger både for World Cup menn og kvinner.

VIP Club Kvitfjell:

Kombiner underholdning, store idrettsprestasjoner og komfort i vår flotte VIP-arena i målområdet i Kvitfjell. Vi serverer en smakfull buffet med mat fra Annis, og det vil være en egen bar i teltet med godt utvalg. Enkeltbillett inkluderer 2 enheter øl/vin/mineralvann. Drikke utover dette kjøpes i baren.

VIP-arenaen er godt oppvarmet og ligger plassert midt i hjertet av publikumsområdet, med god utsikt til arenaen. Du har mulighet til å benytte seter på tribunen så lenge det er plass. Det er også et eget avgrenset uteområde for våre VIP-gjester.

Her får du underholdning på scenen, og stemningen bygges opp frem til rennstart med ulike innslag. Vi har også egen DJ, og våre gjester får unike møter med våre alpinstjerner. Arenaen åpner 2 timer før rennstart, og her vil det være god stemning med god musikk også etter rennet er avsluttet.

Summit BAR:
Lørdag og søndag åpner vi 2 timer før renn-start, og vil ha en egen oppkjøring til renn med tett kontakt med trenere langs løypa, musikk, og intervjuer med tidligere alpinlegender. Kjetil Andé Aamodt og Tom Stiansen kommenterer rennene LIVE i teltet, så her garanterer vi fart, spenning og sterke følelser (og litt latter!) Det serveres pølser fra Annis, og vi har egen bar i lokalet. Enkeltbillett inkluderer 2 enheter øl/vin/mineralvann. Drikke utover dette kjøpes i baren.

Du kan ankomme Summit BAR enten på ski eller til fots. Russispranget ligger like nedenfor mellomstasjonen på Kvitfjell, og det tar ca. 5 minutter å gå ned til lokalet.

Summit BAR Innlegg 001
Banner mal Webside Billett

World Cup Herrer 17.-18.02

VIP billetter

Kjøp her
Banner mal Webside Billett

World Cup Kvinner 02.-03.03

VIP billetter

Kjøp her
  • VIP Telt 1
  • VIP Telt 2
  • IMG 7719
    Foto: Lemos Media
  • VIP Telt 3
  • Summit BAR 4
  • Summit BAR 2

Se også

20210225 100616

Overnatting

Les mer
TOGET

Transport

Les mer
Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

Mat og drikke

Les mer