Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

VIP Experience

VIP Telt 2

VIP experience i Kvitfjell skal gi noe ekstra. Vi tilbyr to forskjellige VIP-løsninger både for World Cup menn og kvinner.

VIP Club:

Kombiner underholdning, store idrettsprestasjoner og komfort i vår flotte VIP-arena i målområdet i Kvitfjell. Vi serverer en smakfull buffet med mat fra Annis, samt varme og kalde drikker (2 enheter øl/vin/mineralvann inkludert). Det vil være en egen bar i teltet med godt utvalg for store og små.

VIP-arenaen er godt oppvarmet og ligger plassert midt i hjertet av publikumsområdet, med god utsikt til arenaen. Du har mulighet til å benytte seter på tribunen så lenge det er plass. Det er også et eget avgrenset uteområde for våre VIP-gjester.

Her får du underholdning på scenen og stemningen bygges opp frem til rennstart med ulike innslag. Vi har også egen DJ, og våre gjester får unike møter med våre alpinstjerner. Arenaen åpner 2 timer før rennstart, og her vil det være god stemning med god musikk også etter rennet er avsluttet.

Summit BAR:
Vi åpner 2 timer før renn-start, og vi har en egen oppkjøring til rennet med tett kontakt med trenere langs løypa, musikk, og intervjuer med tidligere alpinlegender. Det serveres pølser fra Annis, og vi har egen bar og DJ som spiller etter rennet er ferdig. Enkeltbillett inkluderer 2 enheter øl/vin/mineralvann, enheter utover disse 2 kan kjøpes i baren.

Du kan ankomme Summit BAR enten på ski eller til fots. Russispranget ligger like nedenfor mellomstasjonen på Kvitfjell, og det tar ca. 5 minutter å gå ned til lokalet.

  • VIP Telt 1
  • VIP Telt 2
  • IMG 7719
    Foto: Lemos Media
  • VIP Telt 3
  • Summit BAR 4
  • Summit BAR 2

Se også

20210225 100616

Overnatting

Les mer
TOGET

Transport

Les mer
Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

Mat og drikke

Les mer