Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Bli funksjonær

World Cup Kvitfjell 2022 Samuel Andersen 794

Bli med på vinnerlaget!

Hvorfor bli med som funksjonær

Som funksjonær i Kvitfjell får du flere goder, som blant annet 1 heiskort som gjelder i Kvitfjell og Hafjell, pr dag du jobber (minimum 3 dager), som du fritt kan benytte samme sesong. Jobber du i 9 eller flere dager får du sesongkort (verdi 7065 kr). Heiskort må hentes ut i Kvitfjell. Funksjonærjakke i god kvalitet, funksjonærkopp, World Cup Kvitfjell caps, gode tilbud fra våre samarbeidspartnere, og mulighet til å kjøpe klær av god kvalitet til rabaterte priser i funksjonærhula under gjennomføringen. For mer detaljert informasjon se Funksjonærinformasjon

Kanskje det viktigste du får med å være med som funksjonær er det sosiale, gode opplevelser og kanskje noen nye venner!
Vi har rom for alle i Kvitfjell!

Hvor og når trenger vi funksjonærer:
World Cup menn: 10. - 18. februar
World Cup kvinner: 24. februar - 3. mars
E-Cup finale Hafjell: 9. - 18. mars
E-Cup finale Kvitfjell: 15. - 22. mars

WC-arrangementene i Kvitfjell de siste årene har vært en suksess. 2023 ble en folkefest, og ikke minst Norges første utforseier for damene med Kajsa Lie på lørdagen. Vi utvidet arrangementet vårt med Summit Kvitfjell, Næringslivsuka på snø, som også ble meget godt mottatt og besøkt. Dette har satt oss på kartet internasjonalt, og til vinteren får vi den travleste arrangementskalenderen noen gang med World Cup for menn uke 7, World Cup kvinner i uke 9 og Europa Cup finale for kvinner og menn i Hafjell og Kvitfjell 16-22 mars! I tillegg så skal vi fortsette å videreutvikle tilbudet til publikum, Summit Kvitfjell og ikke minst det sportslige.

For å klare dette er vi avhengig av mange dyktige funksjonærer. Er du usikker på hva du ønsker å jobbe med? se under for en kort forklaring på de forskjellige arbeidsoppgavene.

Bli med på vinnerlaget du også!

Ole Kristian Kirkerud
Arrangementsansvarlig

Noen av arbeidsoppgavene vil endres fra World Cup til European Cup.

Hafjell er organisert litt forskjellig fra Kvitfjell. For oversikt over Hafjell se HER

  Maggull Magnus Gulliksen 9425
  30 år med uvurderlig innsats! Tusen takk til alle våre funksjonærer
  Volunteer custom video poster
  Bli med!

  Se også

  20210225 100616

  Overnatting

  Les mer
  TOGET

  Transport

  Les mer
  Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

  Mat og drikke

  Les mer