Audi
Longines
FIS
Norges Skiforbund
Club 5

Volunteers / Frivillige

Bli med på vinnerlaget!

WC-arrangementene i Kvitfjell de siste årene har vært en suksess. Dette gjelder både den renntekniske gjennomføringen og ikke minst et godt tilrettelagt utenomsportslig program for publikum. Arrangøren er overbevist om at WC-rennene 6.-7. mars 2021 i Kvitfjell også skal bli en uforglemmelig opplevelse for funksjonærer, løpere, trenere og TV-seere.
Bli med på vinnerlaget du også!

Ole Kristian Kirkerud
arrangementsansvarlig

Påmelding til World Cup

Vi har en moderne og oppdatert løsning for å registrere seg som funksjonær. For de som har deltatt tidligere så kan du bruke samme innlogging som før for å få opp din profil med historikk over tidligere deltakelser.

volunteers

Les funksjonærbetingelsene her

DAGSPROGRAM

 

Funksjonærnytt

Tilbud Nordica for funksjonærer

Tilbud Nordica for funksjonærer

Klikk på Nordica-tilbud for å lese om tilbudet.

 

Husk å melde deg på som funksjonær

Husk å melde deg på som funksjonær

Fra Ole Kristian Kirkerud

Det går raskt mot vinter og vi gleder oss alle til å følge Attacking Vikings gjennom sesongen og til VM i Cortina før de igjen ankommer Kvitfjell 6.-7. mars 2021. 

Bilde: Kilde på samling i Saas Fee 2020

Registrering av oppmøte via QR-kode

Registrering av oppmøte via QR-kode

Klikk på bildet for å komme til beskrivelse.

Opprettelse av app til din frivilligkonto

Opprettelse av app til din frivilligkonto

Du kan opprette en "APP" på din telefon (eller nettbrett/iPad) ved å gå inn på www.worldcupkvitfjell.no på telefonen og videre til der du melder deg på som frivillig funksjonær ("BE A VOLUNTER").

Sweet Protection

Sweet Protection

Vi har inngått avtale med Sweet Protection for 2020 og 2021 på hjelmer og briller.

Kickoff/trælfest 2019

Kickoff/trælfest 2019

Fredag 6. desember ble årets Kickoff/trælfest gjennomført på Plassen på Mellomstasjonen med ca. 70 deltakere. Festen foregikk i tradisjonelle former med servering, loddtrekning, taler og utdeling av utmerkelser. Foto: Stein B Olsen.

Trælfest og kick-off 2018

Trælfest og kick-off 2018

Fredag 7. desember ble årets Trælfest gjennomført på Plaza kafé med god mat og høy stemning. Festen var også Kick-off for denne sesongens Europacup og World Cup. På bildet ser vi Årets Træl Torgeir Lien sammen med alle tidligere træler som var til stede. (Alle bilder: Stein B. Olsen.) Klikk for å lese mer.