Audi
Longines
FIS
Norges Skiforbund
Club 5
25 years after

Volunteers / Frivillige

Bli med på vinnerlaget!

WC arrangementene i Kvitfjell de siste årene har vært en suksess. Dette gjelder både den renntekniske gjennomføringen og ikke minst et godt tilrettelagt utenomsportslig program for publikum. Arrangøren er overbevist om at WC rennene 2.-3. mars 2019 i Kvitfjell også skal bli en uforglemmelig opplevelse for funksjonærer, løpere, trenere, TV-seere og publikum!
Bli med på vinnerlaget du også!

Svein Mundal
arrangementsansvarlig

Påmelding til World Cup

Vi har en moderne og oppdatert løsning for å registrere seg som funksjonær. For de som har deltatt tidligere så kan du bruke samme innlogging som før for å få opp din profil med historikk over tidligere deltakelser.

volunteers

Les funksjonærbetingelsene her

DAGSPROGRAM

Dagsprogram 03.03.19

Funksjonærnytt

Ole Kristian Kirkerud blir ny daglig leder i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS

Ole Kristian Kirkerud blir ny daglig leder i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS

Styret i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har ansatt Ole Kristian Kirkerud som ny daglig leder etter Svein Mundal. Kirkerud vil gå inn i stillingen med virkning fra 1. januar. Svein går fra samme dato over i en ny stilling som seniorrådgiver. De to vil jobbe tett sammen om planleggingen og gjennomføringen av World Cup i Kvitfjell i 2019.

Trælfest og kick-off 2018

Trælfest og kick-off 2018

Fredag 7. desember ble årets Trælfest gjennomført på Plaza kafé med god mat og høy stemning. Festen var også Kick-off for denne sesongens Europacup og World Cup. På bildet ser vi Årets Træl Torgeir Lien sammen med alle tidligere træler som var til stede. (Alle bilder: Stein B. Olsen.) Klikk for å lese mer.