Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Billetter 2024

Christineghanssen 7948

VIP Experience og inngangsbileltter til alle World Cup renn i Kvitfjell 2024

Banner forside heading

World Cup kvinner 2 og 3 mar

Les mer

Vi tilbyr en flere typer billetter, alt fra inngang til arenaen, sitteplass på tribunen og forskjellige VIP opplevelser.
Felles for alle er at du får tilgang til arenaen i målområdet og World Cup torget på lørdag og søndag.
VIP experience er for deg som ønsker en unik opplevelse med servering i telt, enten i målområdet eller på mellomstasjonen.

Inngangsbilletten gir inngang til målområdet i Kvitfjell, inkludert World cup torget. Du kommer tett inn på action når løperne kommer i mål, og man ser storskjermen i fra de aller fleste steder i arenaen.

World cup torget består av utsalg av mat og drikke fra lokale aktører, utstillinger, salg av varer fra lokale produsenter.
Det vil være underholdning fra scenen i forkant av rennstart.
Rundt torget vil det være forskjellige aktiviteter for barn med aking, lek i snøen og moro konkurranser!

Ønsker du en litt oppgradert opplevelse, og mulighet for å sitte ned å se rennet kan du kjøpe tribune-billett. I tillegg til alt man får tilgang til med inngangsbilletten, får du sitteplass på tribunen med perfekt utsikt til både målgang og storskjerm. Du har også god utsikt opp i løypa og kan følge kjørerne ned de siste svingene.

VIP Club Kvitfjell

Kombiner underholdning, store idrettsprestasjoner og komfort i vårt flotte VIP-telt i målområdet i Kvitfjell.
Vi serverer en smakfull buffet med mat fra lokale aktører, samt varme og kalde drikker (2 enheter øl/vin/mineralvann inkludert). Det vil være en egen bar i teltet med godt utvalg for store og små.
Teltet åpner 30. minutter etter rennet starter.

Teltet er godt oppvarmet og ligger plassert midt i hjertet av publikumsområdet. Du har god utsikt til arenaen, og mulighet til å benytte seter på tribunen, så fremt det er plass. Det er også et eget avgrenset uteområdet for bare VIP gjestene.

Vi har designet en VIP-pakke, ideell som gave til dine kunder eller partnere, beste ansatte eller for deg selv å nyte som en unik opplevelse med familie og venner. Grupper på 8 eller flere kan reservere eget bord.
Kanskje er dette den perfekte julegaven til den som "har alt"?
Kjøper du VIP billetter i gave, så ta kontakt med Marie så sender vi deg et gavekort du kan printe ut selv.


Summit BAR

Opplev verdens beste alpinister fra midt i bakken!

På toppen av det råeste hoppet i løypa, Russispranget, bygges det opp et telt med egen privat tribune og storskjerm. Det vil være lett servering i teltet (2 enheter øl/vin/mineralvann inkludert, enheter utover 2 kan kjøpes i baren). Her kommer du tett på action samtidig som du kan følge hele løpet på storskjerm. Det vil være egen speaker og underholdningsinnslag i teltet. Teltet åpner 90 minutter før rennet starter.

Etter rennet er ferdig vil det bli en privat "afterski" i teltet med DJ.

Du kan ankomme teltet enten med ski eller til fots. Russispranget ligger rett nedenfor mellomstasjonen på Kvitfjell, og det tar ca 5minutter å gå ned til teltet.

Plassene på tribunen er unummerert.

Trenger du assistanse eller har spørsmål, ta kontakt med ticket@worldcupkvitfjell.no

Se også

20210225 100616

Overnatting

Les mer
TOGET

Transport

Les mer
Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

Mat og drikke

Les mer