Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Billetter 2024

Christineghanssen 7948

VIP Experience og inngangsbileltter til alle World Cup renn i Kvitfjell 2024

Banner forside heading

World Cup kvinner 2 og 3 mar

Les mer

Vi tilbyr en flere typer billetter, alt fra inngang til arenaen, sitteplass på tribunen og forskjellige VIP opplevelser.
Felles for alle er at du får tilgang til arenaen i målområdet og World Cup torget på lørdag og søndag.
VIP experience er for deg som ønsker en unik opplevelse med servering i telt, enten i målområdet eller på mellomstasjonen.

Inngangsbilletten gir inngang til målområdet i Kvitfjell, inkludert World cup torget. Du kommer tett inn på action når løperne kommer i mål, og man ser storskjermen i fra de aller fleste steder i arenaen.

World cup torget består av utsalg av mat og drikke fra lokale aktører, utstillinger, salg av varer fra lokale produsenter.
Det vil være underholdning fra scenen i forkant av rennstart.
Rundt torget vil det være forskjellige aktiviteter for barn med aking, lek i snøen og moro konkurranser!

Ønsker du en litt oppgradert opplevelse, og mulighet for å sitte ned å se rennet kan du kjøpe tribune-billett. I tillegg til alt man får tilgang til med inngangsbilletten, får du sitteplass på tribunen med perfekt utsikt til både målgang og storskjerm. Du har også god utsikt opp i løypa og kan følge kjørerne ned de siste svingene.

VIP Club Kvitfjell
Kombiner underholdning, store idrettsprestasjoner og komfort i vår flotte VIP-arena i målområdet i Kvitfjell. Vi serverer en smakfull buffet med mat fra Annis, og det vil være en egen bar i teltet med godt utvalg. Enkeltbillett inkluderer 2 enheter øl/vin/mineralvann. Drikke utover dette kjøpes i baren. VIP-arenaen er godt oppvarmet og ligger plassert midt i hjertet av publikumsområdet, med god utsikt til arenaen. Du har mulighet til å benytte seter på tribunen så lenge det er plass. Det er også et eget avgrenset uteområde for våre VIP-gjester. Her får du underholdning på scenen, og stemningen bygges opp frem til rennstart med ulike innslag. Vi har også egen DJ, og våre gjester får unike møter med våre alpinstjerner. Arenaen åpner 2 timer før rennstart, og her vil det være god stemning med god musikk også etter rennet er avsluttet.

Vi har designet en VIP-pakke, ideell som gave til dine kunder eller partnere, beste ansatte eller for deg selv å nyte som en unik opplevelse med familie og venner. Grupper på 8 eller flere kan reservere eget bord. Kanskje er dette den perfekte gaven til den som "har alt"?
Kjøper du VIP billetter i gave, så ta kontakt med Marie så sender vi deg et gavekort du kan printe ut selv.


Summit BAR
Lørdag og søndag åpner vi 2 timer før renn-start, og vil ha en egen oppkjøring til renn med tett kontakt med trenere langs løypa, musikk, og intervjuer med tidligere alpinlegender. Kjetil Andé Aamodt og Tom Stiansen kommenterer rennene LIVE i teltet, så her garanterer vi fart, spenning og sterke følelser (og litt latter!) Det serveres pølser fra Annis, og vi har egen bar i lokalet. Enkeltbillett inkluderer 2 enheter øl/vin/mineralvann. Drikke utover dette kjøpes i baren.

Du kan ankomme Summit BAR enten på ski eller til fots. Russispranget ligger like nedenfor mellomstasjonen på Kvitfjell, og det tar ca. 5 minutter å gå ned til lokalet.


Trenger du assistanse eller har spørsmål, ta kontakt med ticket@worldcupkvitfjell.no

Summit BAR Innlegg 001

Se også

20210225 100616

Overnatting

Les mer
TOGET

Transport

Les mer
Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

Mat og drikke

Les mer