Funksjonær-informasjon

Torgeir Studenter 2020

Funksjonærbetingelser

Også vinteren 2021/2022 skal arrangørselskapet Hafjell-Kvitfjell Alpin AS gjennomføre viktige alpine arrangement i Kvitfjell. Du kan registrere deg som funksjonær via "Bli funksjonær" i menyen på hjemmesiden vår. Arrangøren har behov for ulik kompetanse får dekke flere arbeidsområder.

World Cup renn for menn arrangeres torsdag-fredag 3.-4. mars (utfortrening), lørdag 5. mars (utfor) og søndag 6. mars (Super-G).

Funksjonærbetingelsene for sesongen 2021-2022 er som følger:

Heiskort

Funksjonærer som inngår skriftlig avtale om deltakelse inntil 8 dager i forbindelse med Europa-Cup for damer/menn og World-Cup for menn, får et fritt dagskort pr. arbeidsdag, ved deltakelse fra og med 3 dager til og med 8 dager. Dagskortene legges inn på et Axess kort. Nytt Axess kort koster 75,- denne sesongen. Funksjonærer som deltar i 9 eller flere dager får gratis sesongkort som kan benyttes i Kvitfjell Alpinanlegg og Hafjell Alpinsenter. Sesongkortet er personlig og kan ikke overdras til andre.

For de som ønsker å oppgradere 5-8 opparbeidede dagskort til sesongkort, har vi en egen god pris på dette. Prisen for oppgradering er kr 2950.

Heiskort kan ikke tas ut før påmeldingen er godkjent av arrangør. Det må påregnes 2-3 dagers responstid ved påmelding.

NB Heiskort må hentes i billettluka på mellomstasjonen i Kvitfjell og kan benyttes i løpet av inneværende sesong!

Bespisning/overnatting under Europacup og World Cup
Fra torsdag 24. februar blir det servert lunsj i anlegget pr. arbeidsdag ved rigging og under de offisielle trenings- og renndagene. Funksjonærer som bor minst 75 km fra anlegget har rett til fri overnatting med frokost og kveldsmat, på sted som arrangøren anviser.

Øvrige betingelser
- Egen funksjonærgenser og funksjonærpin.
- Ordningen med 5-års pin, 10-års pin/klokke, 15-års diplom, 20-års plakett og 25-års klokke videreføres.
- Hver funksjonær får inntil 4 fribilletter til renndagene.
- For å oppnå full funksjonærstatus, og bl.a. få funksjonærgenser, pin m.m. må hver enkelt delta i minimum 3 dager under World Cup-arrangementet. Nedre aldersgrense for å delta som funksjonær er 16 år.

Bekledning

Vi har i år ny klesavtale med Helly Hansen.

Her vil de som er funksjonærer få en Helly Hansen weekend med gode rabatter der vi kan handle direkte på nettsiden til Helly Hansen.

Videre er Helly Hansen ny samarbeidspartner, det betyr at i år vil alle funksjonærer få en spesialdesignet buff og lue.

I tillegg vil det ble flotte Helly Hansen produkter til salgs for funksjonærer under WC i funksjonærhulen.

Annet
Vi minner også om hjemmesiden vår: www.worldcupkvitfjell.no . Følg med på denne. Siden vil bli jevnlig oppdatert med ulike nyheter. Her kan du holde deg oppdatert både når det gjelder funksjonærinfo og stoff om arrangementene for øvrig, samt registrere deg som funksjonær. For å registrere deg velger du "Bli funksjonær" i menyen. Har du brukernavn og passord fra før er du i gang umiddelbart. Med et par ekstra tastetrykk kan du få dette sendt til din e-post-adresse. Følg oss også på Facebook: Frivillig - World Cup Kvitfjell

Vi oppfordrer alle som har mulighet til det om å melde seg på via hjemmesiden. Da blir du direkte innregistrert i vår database, og all informasjonsflyt senere vil gå raskere og lettere. De som ikke har mulighet til å bruke internett, tar kontakt med funksjonæransvarlig Bente på e-post bentefb1968@gmail.com. Til slutt håper vi at du fortsatt vil være med og gjøre en innsats i forbindelse med våre arrangementer i Kvitfjell. Husk at heiskort kan hentes ut et par dager etter at påmeldingen er registrert og godkjent.

Med vennlig hilsen
Ole Kristian Kirkerud, arrangementsansvarlig og Bente Fjellstad Bjørge, funksjonæransvarlig

Nyheter

Se også

88986251 1467557386742725 5173472314884358144 n

Kontakt oss

Les mer
Funksjonærer bakke SBO

Bli funksjonær

Les mer
Program hero

Hvem er vi?

Les mer
Sponsorer
Partnere
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
Telenor Spons h pos CMYK
HH block red white larger
MAIN Playroom
Logo MGR
Eidsiva Bredba ènd
PIPELIFE Logo CMYK
Logo Mylift PMS144
Kvitfjell Hotell black