Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Funksjonær-informasjon

Torgeir Studenter 2020

Informasjon og nyheter

Funksjonærbetingelser

Også vinteren 2024 skal arrangørselskapet Hafjell-Kvitfjell Alpin AS gjennomføre 3 viktige alpine arrangement i Kvitfjell og Hafjell. Du kan registrere deg som funksjonær via "Bli funksjonær" i menyen på hjemmesiden vår. Arrangøren har behov for ulik kompetanse for å dekke flere arbeidsområder.

Vi arrangerer World Cup menn i uke 7, 15-18 februar, World Cup kvinner arrangeres i uke 9, 29. feb - 3. mars, E-Cup finale i Hafjell 16-18 mars og Kvitfjell 19-22 mars.

Funksjonærbetingelsene for sesongen 2024 er som følger:

Heiskort

Funksjonærer som inngår skriftlig avtale om deltakelse inntil 8 dager i forbindelse med World-Cup for kvinner, får et fritt dagskort pr. arbeidsdag, ved deltakelse fra og med 3 dager til og med 8 dager. Dagskortene legges inn på et Axess kort. Nytt Axess kort koster 75,- denne sesongen. Funksjonærer som deltar i 9 eller flere dager får gratis sesongkort som kan benyttes i Kvitfjell Alpinanlegg og Hafjell Alpinsenter. Sesongkortet er personlig og kan ikke overdras til andre.

For de som ønsker å oppgradere 6-8 opparbeidede dagskort til sesongkort, har vi en egen god pris på dette. Prisen for oppgradering er kr 3535.

Heiskort kan ikke tas ut før påmeldingen er godkjent av arrangør. Det må påregnes 3-5 dagers responstid ved påmelding.

NB Heiskort må hentes iKvitfjell enten i gjestsenteret inne på Sport 1 Østsiden eller hos gjestsenter på Vestsiden, og kan kun benyttes i løpet av inneværende sesong.

Bespisning/overnatting under World Cup
Funksjonærer som bor minst 75 km fra anlegget har rett til fri overnatting med frokost og kveldsmat, på sted som arrangøren anviser.

Fra mandag i hver World Cup uke vil det bli servert lunsj for alle funksjonærer. Det vil også bli servert lunsj under E-cup gjennomføringen.

Øvrige betingelser

  • Egen funksjonærgenser/jakke og funksjonærpin.
  • Ordningen med 5-års pin, 10-års pin/klokke, 15-års diplom, 20-års plakett og 25-års klokke videreføres.
  • Hver funksjonær får inntil 4 fribilletter til renndagene.
  • Funksjonærkopp (termokopp)
  • Caps
  • For å oppnå full funksjonærstatus, og bl.a. få funksjonærgenser, pin m.m. må hver enkelt delta i minimum 3 dager under World Cup-arrangementet. Du må fylle 16 år det året arrangementet gjennomføres for å kunne delta som funksjonær.

Bekledning

Vi har i år en klesavtale med Helly Hansen.

Her vil de som er funksjonærer få en Helly Hansen weekend med gode rabatter der vi kan handle direkte på nettsiden til Helly Hansen.

I tillegg vil det bli flotte Helly Hansen produkter til salgs for funksjonærer under WC i funksjonærhulen.

Miljø og bærekraft
World Cup Kvitfjell har som mål å bli verdens grønneste vintersportsarrangement. Da er det viktig at alle bidrar. Les mer om kildesortering for funksjonærer her.

Annet
Vi minner også om hjemmesiden vår: www.worldcupkvitfjell.no Følg med på denne for jevnlige oppdateringer og ulike nyheter, både når det gjelder funksjonærinfo og informasjon om arrangementene for øvrig.

For å registrere deg som funksjonær velger du "Bli funksjonær" i menyen. Har du brukernavn og passord fra før er du i gang umiddelbart. Med et par ekstra tastetrykk kan du få dette sendt til din e-post-adresse. Følg oss også på Facebook: Frivillig - World Cup Kvitfjell

Vi oppfordrer alle som har mulighet til det om å melde seg på via hjemmesiden. Da blir du direkte innregistrert i vår database, og all informasjonsflyt senere vil gå raskere og lettere. De som ikke har mulighet til å bruke internett, tar kontakt med funksjonæransvarlig Bente på e-post bente@worldcupkvitfjell.no Til slutt håper vi at du fortsatt vil være med og gjøre en innsats i forbindelse med våre arrangementer i Kvitfjell. Husk at heiskort kan hentes ut et par dager etter at påmeldingen er registrert og godkjent.

Med vennlig hilsen
Ole Kristian Kirkerud, arrangementsansvarlig og Bente Fjellstad Bjørge, funksjonæransvarlig

Få 20% avslag på festivalpass!

Lillehammer Live Annonse WC Magasinet

Se også

88986251 1467557386742725 5173472314884358144 n

Kontakt oss

Les mer
World Cup Kvitfjell 2022 Samuel Andersen 794

Bli funksjonær

Les mer
Program hero

Hvem er vi?

Les mer