Summit Kvitfjell

BANNERE SUMMIT KVITFJELL SUMMIT KVITFJELL

Næringslivsuka på snø

Omringet av bratte fjell og snø ligger en arena skapt for vanvittige prestasjoner. I en sport som er høyteknologisk, preget av ekstrem presisjon og råskap, kjemper fryktløse kvinner og menn om en plass på pallen i en av verdens tøffeste idrettsgrener. World Cup Kvitfjell danner med dette den perfekte rammen for Summit Kvitfjell, næringslivsuka på snø hvor fokus på prestasjon, lagbygging, nettverksbygging, nyskaping, innovasjon, destinasjonsutvikling og bærekraft og vekst står sentralt.

Summit Kvitfjell består av næringslivskonferansen Russispranget, Snowballkonferansen, egen EXPO, World Cup torget, Summit BAR og VIP Club Kvitfjell. Alle konsept skapt for både reiseliv- og næringslivsaktører regionalt og nasjonalt.

Her samles ledere, gründere og vekstbedrifter samt noen av våre ledende politikere. Med Norges største hytteområde er det flere deltidsinnbyggere som også treffer rett i målgruppen vår.

Konferanser og Expo

Reiselivskonferansen Snowball torsdag 02.03

En nasjonal reiselivskonferanse med fokus på destinasjonsutvikling. Tema for årets konferanse er «Bærekraftig destinasjonsutvikling - hvordan lykkes hele året». Konferansen avsluttes med mingling i Kvitfjell Lounge med servering og underholdning.

Konferansen arrangeres av Visit Lillehammer med Hafjell Kvitfjell Alpin, i samarbeid med Høgskolen i Innlandet, NHO Reiseliv, Innovasjon Norge, Innlandet fylkeskommune, Regionrådet for Lillehammer-regionen, Regionrådet for Midt-Gudbrandsdalen og Playroom.

Næringslivskonferansen Russispranget fredag 03.03

Russispranget er en næringslivskonferanse som skal styrke nasjonalt og regionalt næringsliv. I 2022 skapte vi en helt ny møteplass i tilknytning til World Cup Kvitfjell, næringslivskonferansen Russispranget. Vi har ambisjoner om å skape en arena hvor ledere, gründere, vekstbedrifter og noen av våre ledende politikere kan samles for å dele og inspirere hverandre til å stå sterkere i møte med morgendagens krav til et mer innovativt og bærekraftig næringsliv.

Fra 2023 utvikler vi dette videre i samarbeid med Visit Lillehammer. Reiselivskonferansen Snowball kommer inn i WC uka og vi bygger nå opp en Næringslivsuke på snø – Summit Kvitfjell.

Kvitfjell EXPO

Vår Expo er en utstilling- og møteplass for lokale og nasjonale næringslivsaktører, og organisasjoner. En forlengelse av VIP teltet i målområdet med infrastruktur for alle type stands og installasjoner. Her kan du være tilstede med merkevaren din på stand for konferanse-, VIP gjester og publikum fra torsdag 02.03 – søndag 05.03. Engasjer dem i dine produkter og tjenester!

VIP Experience

VIP Club Kvitfjell lørdag 04.03 og søndag 05.03

Her kan du invitere ansatte eller kunder til VIP Club lørdag og søndag. Book eget bord i teltet og plass på tribunen i målområdet om ønskelig. Det blir både servering og underholdning i teltet, samt tilgang til vår Expo.

Summit BAR

En vanvittig arena tett på et av de råeste hoppene i world cup løypa, Russispranget. 150 kvm stort telt med store uteareal foran og på taket. En formell og uformell møteplass fra onsdag 01.03 til søndag 05.03. Den perfekte arena for team-building og pleie av kunderelasjoner. Vi tilrettelegger for alle møteroms fasiliteter, så dette er et perfekt lokale for interne selskapsarrangement, og vi tilbyr servering og underholdning i teltet. Vi hjelper gjerne med å skreddersy opplevelsen for din bedrift.

World Cup torget

Her kan du være tilstede med merkevaren din på stand for 20.000 publikummere gjennom World Cup helgen, fredag til søndag. Engasjer publikum i dine produkter og tjenester. Eventuelle behov for teknikk og stand/event support avklares og prises etter avtale. Mulighet også for engasjement/spons av aktiviteter for barn på området.

Bli med, skap unike opplevelser - og få verdifull avkastning på investeringen!

Les mer om Summit Kvitfjell, meld deg på til konferansene, kjøp VIP Experience og bestill plass i Kvitfjell Expo på Summit Kvitfjell sin egen hjemmeside

Følg oss også på facebook og instagram !

Russispranget banner V3
Program fra Russisprangkonferansen 2022