Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Summit Kvitfjell

Bannere Webside

Næringslivsuka på snø

Save the date! Summit Kvitfjell Konferansen arrangeres 29 februar og 1 mars 2024

2023 i bilder

ANNI0180
ANNI0387
IMG 5249 kopi
ANNI0245
IMG 5132 kopi
IMG 4613

Omringet av bratte fjell og snø ligger en arena skapt for vanvittige prestasjoner. I en sport som er høyteknologisk, preget av ekstrem presisjon og råskap, kjemper fryktløse kvinner og menn om en plass på pallen i en av verdens tøffeste idrettsgrener. World Cup Kvitfjell danner med dette den perfekte rammen for Summit Kvitfjell, hvor fokus på prestasjon, lagbygging, nettverksbygging, nyskaping, destinasjonsutvikling, bærekraft og vekst står sentralt.

World Cup Kvitfjell danner den perfekte rammen for Summit Kvitfjell, ei næringslivsuke som består av en todagers konferanse (Snowball og Russispranget), VIP Club Kvitfjell, World Cup torget og Summit Bar. Summit Kvitfjell er en skreddersydd møteplass skapt for både reiseliv- og næringslivsaktører regionalt og nasjonalt. Vi er stolte av å samle alt det beste fra vår region på Norges råeste arena!

Her samles ledere, gründere og vekstbedrifter samt noen av våre ledende politikere. Med Norges største hytteområde er det flere deltidsinnbyggere som også treffer rett i målgruppen vår.

Konferansen

Snowballkonferansen torsdag 02.03

En nasjonal reiselivskonferanse med fokus på destinasjonsutvikling. Tema for årets konferanse er «Bærekraftig destinasjonsutvikling - hvordan lykkes hele året». Konferansen avsluttes med mingling i Kvitfjell Lounge med servering og underholdning.

Konferansen arrangeres av Visit Lillehammer med Hafjell Kvitfjell Alpin, i samarbeid med Høgskolen i Innlandet, NHO Reiseliv, Innovasjon Norge, Innlandet fylkeskommune, Regionrådet for Lillehammer-regionen, Regionrådet for Midt-Gudbrandsdalen og Playroom.

Russispranget fredag 03.03

Russispranget er en næringslivskonferanse som skal styrke nasjonalt og regionalt næringsliv. I 2022 skapte vi en helt ny møteplass i tilknytning til World Cup Kvitfjell, næringslivskonferansen Russispranget. Vi har ambisjoner om å skape en arena hvor ledere, gründere, vekstbedrifter og noen av våre ledende politikere kan samles for å dele og inspirere hverandre til å stå sterkere i møte med morgendagens krav til et mer innovativt og bærekraftig næringsliv.

Fra 2023 utvikler vi dette videre i samarbeid med Visit Lillehammer. Reiselivskonferansen Snowball kommer inn i WC uka og vi bygger nå opp en Næringslivsuke på snø – Summit Kvitfjell.

VIP Experience

VIP Club Kvitfjell lørdag 04.03 og søndag 05.03

Her kan du invitere ansatte eller kunder til VIP Club lørdag og søndag. Book eget bord i teltet og plass på tribunen i målområdet om ønskelig. Det blir både servering og underholdning i teltet, samt tilgang til vår Expo.

Summit BAR

En vanvittig arena tett på et av de råeste hoppene i world cup løypa, Russispranget. 150 kvm stort telt med store uteareal foran og på taket. En formell og uformell møteplass fra onsdag 01.03 til søndag 05.03. Den perfekte arena for team-building og pleie av kunderelasjoner. Vi tilrettelegger for alle møteroms fasiliteter, så dette er et perfekt lokale for interne selskapsarrangement, og vi tilbyr servering og underholdning i teltet. Vi hjelper gjerne med å skreddersy opplevelsen for din bedrift.

World Cup torget

Her kan du være tilstede med merkevaren din på stand for 20.000 publikummere gjennom World Cup helgen, fredag til søndag. Engasjer publikum i dine produkter og tjenester. Eventuelle behov for teknikk og stand/event support avklares og prises etter avtale. Mulighet også for engasjement/spons av aktiviteter for barn på området.

Bli med, skap unike opplevelser - og få verdifull avkastning på investeringen!

Les mer om Summit Kvitfjell, meld deg på til konferansene, eller kjøp VIP Experience på Summit Kvitfjell sin egen hjemmeside

Følg oss også på facebook og instagram !

Kvitfjell EXPO 2024

Summit Kvitfjell utvikles videre, og i 2024 har vi som ambisjon å skape Kvitfjell EXPO. Dette skal være en utstillings- og møteplass for næringslivsaktører og organisasjoner. Her skal du kunne stille ut produkter eller promotere dine tjenester for konferansegjester, VIP-gjester og publikum gjennom hele næringslivsuka. En EXPO for å vise seg frem og bygge relasjoner for fremtidig vekst!

Russispranget banner V3
Program fra Russisprangkonferansen 2022