Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Summit Kvitfjell

Bannere Webside

Næringslivsuka på snø

Summit Kvitfjell arrangeres 29 februar til 3 mars 2024

Omringet av bratte fjell og snø ligger en arena skapt for vanvittige prestasjoner. I en sport som er høyteknologisk, preget av ekstrem presisjon og råskap, kjemper fryktløse kvinner og menn om en plass på pallen i en av verdens tøffeste idrettsgrener. FIS Ski World Cup Kvitfjell danner med dette den perfekte rammen for Summit Kvitfjell, hvor fokus på prestasjon, lagbygging, nettverksbygging, nyskaping, destinasjonsutvikling, bærekraft og vekst står sentralt.

Summit Kvitfjell er en skreddersydd møteplass skapt for både reiseliv- og næringslivsaktører regionalt og nasjonalt og består av Den Nasjonale Vinterkonferansen, VIP Club Kvitfjell, World Cup torget, og Summit Bar.

Den Nasjonale Vinterkonferansen

Vår todagers konferanse byr på inspirasjon, opplevelser, energi og glede. Tett på FIS Ski World Cup Kvitfjell får du som konferansedeltaker faglig påfyll og en unik mulighet til å skape business gjennom nye og eksisterende nettverk. Alt i en fantastisk ramme av snø og vinter.

29. februar REISELIV SOM DRIVKRAFT FOR VEKST
Konferansier; Arne Hjeltnes
1. mars STERKE PRESTASJONER OG GRØNN VERDISKAPNING
Konferansierer; Tom Stiansen og Elisabet M Fosse

Parkering og lading
Det er gratis parkering ved konferanseteltet for våre gjester. Elbillading: Det er gode muligheter for lading av EL-bil på Kvitfjelltunet som ligger kun 4km unna, ved avkjøring fra E6 til Kvitfjell.

Reis klimasmart til Summit Kvitfjell

Det går både buss og tog til Kvitfjell. Alle konferansedeltagere får tilbud om gratis retur med toget både torsdag og fredag.

Konferansearena
Konferansen avholdes i VIP-arena ved målområdet. Vi oppfordrer til å ha med varme klær da vi skal ut å se på World Cup i pausen.

Et tilbakeblikk på Summit Kvitfjell 2023

Bilde Summit Kvitfjell 4
Summit Kvitfjell 2023

VIP Experience

Summit BAR
En vanvittig arena tett på et av de råeste hoppene i world cup løypa, Russispranget. 150 kvm stort lokale med store uteareal foran. En formell og uformell møteplass. Den perfekte arena for team-building og pleie av kunderelasjoner. Vi tilrettelegger for alle møteroms fasiliteter, så dette er et perfekt lokale for interne selskapsarrangement, og vi tilbyr servering og underholdning i teltet. Vi hjelper gjerne med å skreddersy opplevelsen for din bedrift. På lørdag og søndag kan du kjøpe enkeltbilletter, og da kommer alpinlegendene Tom Stiansen og Kjetil André Aamodt for å kommentere rennene LIVE!

Summit BAR 1
Summit BAR 2
Summit BAR 3

VIP Club Kvitfjell
Her kan du invitere ansatte eller kunder til VIP Club lørdag og søndag. Book eget bord i arena, og vi tilbyr plass på tribunen i målområdet om ønskelig. Det blir både servering og underholdning i teltet, før, under og etter renn.

VIP Telt 1
VIP Telt 2
VIP Telt 3

World Cup torget

Her kan du være tilstede med merkevaren din på stand for 20.000 publikummere gjennom World Cup helgen, fredag til søndag. Engasjer publikum i dine produkter og tjenester. Eventuelle behov for teknikk og stand/event support avklares og prises etter avtale. Mulighet også for engasjement/spons av aktiviteter for barn på området.

WCT 1
WCT 2
WCT 3

EXPO inne i VIP-arena

Vi tilbyr også mulighet for utstillingsplass inne i VIP arena ved målområdet. Her gjennomføres Summit Kvitfjell - Den Nasjonale Vinterkonferansen samt VIP Club Kvitfjell. Her kan du stille ut produkter eller promotere dine tjenester for konferansegjester og VIP-gjester gjennom hele næringslivsuka.

En EXPO for å vise seg frem og bygge relasjoner for fremtidig vekst.

Vår EXPO vil ha infrastruktur for alle type stands og installasjoner. Prises etter avtale.

EXPO 1
EXPO 2
EXPO 3

Bli med, skap unike opplevelser - og få verdifull avkastning på investeringen!

Følg oss også på LinkedIn, facebook og instagram !