Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Summit Kvitfjell

Bannere Webside

Næringslivsuka på snø

Summit Kvitfjell arrangeres 28 februar til 3 mars 2024

Omringet av bratte fjell og snø ligger en arena skapt for vanvittige prestasjoner. I en sport som er høyteknologisk, preget av ekstrem presisjon og råskap, kjemper fryktløse kvinner og menn om en plass på pallen i en av verdens tøffeste idrettsgrener. FIS Ski World Cup Kvitfjell danner med dette den perfekte rammen for Summit Kvitfjell, hvor fokus på prestasjon, lagbygging, nettverksbygging, nyskaping, destinasjonsutvikling, bærekraft og vekst står sentralt.

FIS Ski World Cup Kvitfjell danner den perfekte rammen for Summit Kvitfjell, ei næringslivsuke som består av Den Nasjonale Vinterkonferansen, VIP Club Kvitfjell, World Cup torget, og Summit Bar. Summit Kvitfjell er en skreddersydd møteplass skapt for både reiseliv- og næringslivsaktører regionalt og nasjonalt. Vi er stolte av å samle alt det beste fra vår region på Norges råeste arena!

Her samles ledere, gründere og vekstbedrifter samt noen av våre ledende politikere.
Med Norges største hytteområde er det flere deltidsinnbyggere som også treffer rett i målgruppen vår.

Et tilbakeblikk på Summit Kvitfjell 2023

Bilde Summit Kvitfjell 4
Summit Kvitfjell 2023

VIP Experience

Summit BAR

En vanvittig arena tett på et av de råeste hoppene i world cup løypa, Russispranget. 150 kvm stort telt med store uteareal foran. En formell og uformell møteplass. Den perfekte arena for team-building og pleie av kunderelasjoner. Vi tilrettelegger for alle møteroms fasiliteter, så dette er et perfekt lokale for interne selskapsarrangement, og vi tilbyr servering og underholdning i teltet. Vi hjelper gjerne med å skreddersy opplevelsen for din bedrift.

Summit BAR 1
Summit BAR 2
Summit BAR 3

VIP Club Kvitfjell

Her kan du invitere ansatte eller kunder til VIP Club lørdag og søndag. Book eget bord i arena, og vi tilbyr plass på tribunen i målområdet om ønskelig. Det blir både servering og underholdning i teltet, før, under og etter renn.

VIP Telt 1
VIP Telt 2
VIP Telt 3

World Cup torget

Her kan du være tilstede med merkevaren din på stand for 20.000 publikummere gjennom World Cup helgen, fredag til søndag. Engasjer publikum i dine produkter og tjenester. Eventuelle behov for teknikk og stand/event support avklares og prises etter avtale. Mulighet også for engasjement/spons av aktiviteter for barn på området.

WCT 1
WCT 2
WCT 3

EXPO inne i VIP-teltet

Vi tilbyr også mulighet for utstillingsplass inne i VIP teltet ved målområdet. I teltet gjennomføres Den Nasjonale Vinterkonferansen samt VIP Club Kvitfjell. Her kan du stille ut produkter eller promotere dine tjenester for konferansegjester og VIP-gjester gjennom hele næringslivsuka.

En EXPO for å vise seg frem og bygge relasjoner for fremtidig vekst.

Vår EXPO vil ha infrastruktur for alle type stands og installasjoner. Prises etter avtale.

EXPO 1
EXPO 2
EXPO 3

Bli med, skap unike opplevelser - og få verdifull avkastning på investeringen!

Følg oss også på LinkedIn, facebook og instagram !