Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Signing contract MHU Hovedsamarbeidspartner
Line Toft fra Mental Helse Ungdom og nestleder i organisasjonskomiteen Stein B. Olsen går gjennom avtalen som nå er signert.

WC Kvitfjell i samarbeid med Mental Helse Ungdom

18. desember 2022

World Cup i Kvitfjell inngår en egen samarbeidsavtale med Mental Helse Ungdom.

Arrangørens målsetting er å gi dette viktige arbeidet ekstra synlighet i håp om styrke det arbeidet som organisasjonen gjør.

-Vi som arrangør er opptatt av sosial bærekrafts arbeid, og det er derfor viktig for oss å se hvordan vi kan bistå organisasjonen samt motivere våre funksjonærer, samarbeidspartnere og tilskuere til å gjøre det samme, sier leder av World Cup Kvitfjell, Ole Kristian Kirkerud.

- Hvordan skal dette gjøres?

- Først og fremst gir vi Mental Helse Ungdom mulighet til å profilere seg sammen med oss. På våre flater, og ikke minst i arenaen under de tre renndagene. Vi har også med i avtalen at deres medlemmer skal kunne oppleve World Cup i Kvitfjell. Vårt håp er at en slik avtale kan få fram det viktige budskapet som organisasjonen står for, sier Kirkerud.

Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for barn og unge opp til 36 år. De jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Deres verdier er MOT, ÅPENHET og LIKEVERD. MHU er en organisasjon for de som ønsker et samfunn som ivaretar innbyggernes psykiske helse.

-Som organisasjon kjenner vi oss godt i de verdiene som MHU forfekter. Mot, åpenhet og likeverd er viktig også for oss, sier Kirkerud.

Her kan du lese mer om Mental Helse Ungdom: www.mentalhelseungdom.no

Vi jobber for at alle barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse og at ingen skal ha det så vanskelig at døden blir eneste utvei. Se filmen HER

Se filmen om nerdelandslaget med vår egen Kjetil Jansrud HER

IMG 7847
Vi kjenner oss godt igjen i de verdier som MHU står for, sier Stein B. Olsen i World Cup Kvitfjell. Her sammmen med Thomas Kallerud (tv), Line Toft, Adrian Lorentsson (th) fra MHU

Se også

Nyheter

Les mer
Bannere Webside

Summit Kvitfjell

Les mer

World Cup Kvitfjell

Les mer