Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

IMG 8158
Hele gjengen foran Mosetertoppen.

Gleder seg over å være tilbake i Hafjell

03. juni 2024

FIS-renndirektør Markus Waldner inspiserer Hafjell

Søndag og mandag denne uka har FIS gjennomført befaring i Hafjell for World Cup i slalåm og storslalåm 15.-16. mars i 2024. For sjefen sjøl, Markus Waldner ble det et hjertelig gjensyn med Hafjell. -Det er på høy tid at World Cup er tilbake i Hafjell, smiler Markus i sola i Hafjell.

Han er godt kjent i Kvitfjell, og kjenner også anlegget i Hafjell. Ikke minst fra lekene i 1994. Da var han her som trener for Italia.

Med på befaring var også en gjeng fra arrangøren, fra arenaeier Hafjell, og selvfølgelig også NRK som i likhet med FIS gleder seg stort til å produsere TV-bilder fra Hafjell til hele verden.

Imponert

Markus Waldner og hans makker Janez Hladnik var imponert over det Hafjell hadde å vise fram. Alt fra utbyggingen av heiser, overnatting og generell infrastruktur som det nye arenahuset i målområdet.

-Jeg husker rennene i Hafjell som spennende, og det er en flott trase. De har arrangert en rekke renn i de siste årene både Europacup finale og norske mesterskap. Derfor var det på sin plass at de rykket opp en divisjon, til World Cup. Kvitfjell er en klassiker, og nå blir Hafjell igjen med i det gode selskapet. Det er bra, sier Waldner.

Hafjell Inspection 2024 001
Hafjell Inspection 2024 002
Hafjell Inspection 2024 003

Storfornøyd

Ole Kristian Kirkerud som er World Cup-sjef både i Kvitfjell og Hafjell var storfornøyd etter befaring, og gleder seg stort over positive tilbakemeldinger.

-Vi gleder oss til igjen å arrangere World Cup i Hafjell. Det begynner å ble mange år siden sist, men fra alle hold møter vi en positiv holdning. Vi gleder oss stort, sier Kirkerud.

Jo Mork, daglig leder i Hafjell, smilte om kapp med sola over alle positive tilbakemeldinger.

-For oss i anlegget har det vært lærerikt, og det er alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger på det vi gjør og ikke minst det vi har gjort, sier Mork.

Vi gleder oss til å skape magiske øyeblikk for store og små i vinterparadiset Hafjell!

Se også

Erlend Olai Sørdahl erlendolaisordahl Folkefest på Kvitfjell

Dramatikk og kjempestemning

Les mer
Bilde KPMG artikkel4 01

KPMG is strengthening their presence during the events in Kvitfjell in 2024

Les mer
Konferanse

One out of three national tourism conferences

Les mer