Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Summit Kvitfjell

2. mar. 2023
Kl. 09:00 - 20:00

I fjor lanserte World Cup-arrangøren i Kvitfjell, Russispranget næringslivskonferanse, strategisk plassert i målområdet i Kvitfjell. I år lanseres Summit Kvitfjell, næringslivsuka på snø. Med Visit Lillehammer og den nasjonale reiselivskonferansen Snowball på laget blir dette to fantastiske konferansedager!

Snowballkonferansen har vært en spennende møteplass for reiselivsnæringen i 12 år, der tema er destinasjonsutvikling og bærekraft. Russispranget tar for seg prestasjonskultur, hva næringsliv og idrett kan lære av hverandre, nytenking og vekst. I begge konferanser står bærekraft sentralt.

Dag 1 - Snowballkonferansen vil være rettet spesielt mot reiselivsaktører. Her tar vi for oss reiselivstrender, opplevelsesutvikling på lokalsamfunnets premisser og hvordan arrangement kan brukes i destinasjonsutvikling. Vi byr på fag, nettverksbygging og smaker fra Gudbrandsdalen.

For mer informasjon om Summit Kvitfjell, detaljert program og for og melde deg på konferansen, se Summit Kvitfjells egen hjemmeside.

Se også

20210225 100616

Overnatting

Les mer
TOGET

Transport

Les mer
Kvitfjell WC Foto Alex Truong 04140

Mat og drikke

Les mer